2K-projektas

Nuo šiol, mūsų tinklapyje atsiranda nauja rubrika. Tai gėdos stulpas. Prie šio stulpo „kalsime” visus mūsų krašto politikus, tarnautojus, pareigūnus, kurie akivaizdžiai, tarnybinę padėtį naudoja ne taip, kaip numato šalies įstatymai. Kadangi artėja Seimo rinkimai, tai galvojame, kad svarbu, mums visiems prisiminti, kokiais savo poelgiais mūsų krašto politikai, kenkia savo gyventojams, bei daro sau gėdą.

Vienas iš gėdiškiausiųjų pastarosios Seimo kadencijos priimtų įstatymo pataisų, tai susijęs su komunalinių ir buitinių atliekų apmokęstinimo tvarkos pakeitimų. Įvedus šias pataisas, savivaldybėms buvo leista įsivesti rinkliavas už atliekų surinkimą, kas daugeliui gyventojų pasirodė visiškai nesuprantama. Prie šių pataisų prisidėjo ir Seimo narys, Kęstas Komskis, kuris ir artėjančiose rinkimose į Seimą, kelia savo kandidatūrą, vienmandatėje Šilutės-Pagėgių apylinkėje. Žinant, kad Pagėgių savivaldybės tarybos narys, Kęstutis Komskis, lengvai įsidarbino į Tauragės regiono atliekų surinkimo centrą, direktoriaus pavaduotoju, nekyla jokių abejonių, kokiais motyvais vadovaudamasis, Seimo narys, K.Komskis, balsavo už šias pataisas. Jam turėtų būti gėda.

Ne vien šiuo poelgiu pagarsėjo seimo narys, Kęstas Komskis. Daug keistų sutapimų lydi jį visą jo politikavimo laiką. Na pavyzdžiui Pagėgių kultūros centro renovacija sutapo su komercinio pastato statybomis, kuriame įsikūrė prekybos centras „Norfa”. Pagėgių pirties renovaciją keistai sutapo su individualaus namo, Mociškių gyvenvietėje, statyba. Šiuo metu vyksta Pagėgių miesto, viešųjų erdvių tvarkymo grandiozinis projektas, kurio metu lygiagrečiai ruošiamasi statyti dar vieną komercinės paskirties pastatą, kur žada įsikurti prekybos centras „Maxsima”. Nei vienas sąžiningas verslininkas tokiais tempais nespėtų išplėsti savo nekilnojamojo turto gausą taip, kaip būdamas politiku sugebėjo  išsiplėstis Kęstas Komskis. Visi šie lygiagretūs  valdiškiems projektams pastatai, priklauso K.Komskio šeimai.  Yra žinių, kad šis politikas įsigijo ir didelių mūsų krašto įmonių, tokių kaip „Meliovesta”, „Vilkė” akcijas.

Stebint šio politiko gyvenimą, kyla mintis, tai kada gi jis pradės rūpintis gyventojais, Lietuvos piliečiais, kad jiems galų gale būtų pakeltos algos, kad kiekvienas turėtų teisę į teisingumą, į socialinį patoguma, kuris pasireiškia ne tik gražiomis gatvėmis, bet siejasi su daug daugiau rodiklių. Meslaisvi mano, kad dėl visų šių poelgių ir dar dėl daugiau, seimo narys, Kęstas Komskis, vertas būti „prikaltas” prie mūsų gėdos stulpo.

Prie šio straipsniuko pridedame dar ir linksmą filmuką, kuriame sudėti labiausiai „nusipelnę” Lietuvai žmonės.

meslaisvi.lt