Ką atstovauja Pagėgių sav. tarybos narys, B.Budvytis?

Pagėgių savivaldybės tarybos narys B.Budvytis

Liepos 5d., vykusiame 17-tame Pagėgių savivaldybės tarybos posėdyje, kaip visuomet aštrių diskusijų sulaukė klausimas, susijęs su vėjo jėgainių statyba. Mūsu žiniomis, į opozicijos atstovus kreipėsi kai kurių Pagėgių savivaldybės bendruomenių nariai, kad šių atsinaujinančios energetikos šaltinių,vėjo jėgainių parkai  nebūtų planuojami statyti taip arti gyvenamųjų rajonų, kaip yra numatyta dabar. Šio klausimo svarstyme keistokai pasirodė tarybos narys, Bronislovas Budvytis. Jo manymu, kad Edgaras Kuturys atstovauja ne gyventojus, o greičiausiai, kaip teigė B.Budvytis, „Rusišką vamzdį”.

Tokiais savo pasisakymais, B.Budvytis kaltina ne tik tarybos narį, Edgarą Kuturį, bet ir į jį kreipusiuosius Pagėgių savivaldybės gyventojus , kad šie atstovauja svetimus interesus. Toks B.Budvyčio elgesys verčia susimąstyti, ar jis susivokia, ką veikia taryboje, , ir ar jis gali šmeižti savivaldybės gyventojus, per juos aststovaujantį tarybos narį, Edgarą Kuturį.

Šioje videomedžiagoje galite paklausyti Edgaro Kuturio kalbą, apie atsinaujinančią energetiką ir konkrečiai apie vėjo jėgaines, kokia jų padėtis kitose pasaulio valstybėse.

O šioje medžiagoje pamatysite, ką atsakė tarybos narys, B.Budvytis, į Edgaro Kuturio pasisakymą.

O šiame vaizdo įraše, galėsite matyti, kaip turi jaustis žmonės gyvenantys greta vėjo jėgainių.

daugiau informacijos apie vėjo jėgaines galite rasti šioje svetainėje  nepavėjui.

meslaisvi.lt