Pagėgiuose susibūrė nauja politinė komanda

Birželio 21d. Pagėgiuose įregistruotas Lietuvos Tautininkų skyrius.

Pagrindinis tautininkų politinės, ūkinės ir kultūrinės veiklos tikslas – savosios tautos ir valstybės gerovė. Į Europos sąjungą ir kitas tarptautines organizacijas žiūrime kaip į priemonę siekti Lietuvos tikslų, o ne kaip į išganymą ar tikslą. Turime oriai ginti savo interesus, neturime būti akli nurodymų iš užsienio vykdytojai.

Valstybės politikoje mes išpažįstame vienintelį tikslą – tautos gerovę arba, kitaip tariant, jos gyvenimo kokybę.

Valstybės pareigūnų ir tarnautojų korupcinė veikla turi būti vertinama kaip valstybės išdavystė. Ne pagal pajamas gyvenančių valstybės tarnautojų neįteisintas turtas turi būti konfiskuojamas. Daugiau informacijos apie šią politinę jėgą galite rasti čia :Tautininkų Sąjunga

Pagėgių Tautininkai steigiamajame susirinkime išsirinko skyriaus pirmininką. Juo tapo ilgametis Pagėgių krašto visuomenininkas, Donatas Jančaras. Paklausėme jo, kodėl jis pasirinko šią politinę partiją ir apskritai politiko kelią.

– Prieš keletą metų , Pagėgių miesto visuomeninių organizacijų koordinatorius, E.Incius, man sakė, kad kiekvienas visuomenininkas, kažkada tampa politiku. Tai dabar turiu pripažinti šio žmogaus įžvalgą, kalbėjo D.Jančaras.

-Mane kvietė ne viena Lietuvos Politinė partija, tačiau tapti Tautininku apsisprendžiau savarankiškai, išnagrinėjęs šios partijos siekius, bei tikslus.Taip pat konsultavausi su žymiu Lietuvos Respublikos politikos apžvalgininku,  Alvydu Medalinsku, kuris taip pat teigiamai atsiliepė apie šią politinę jėgą.O šio žmogaus nuomonė, man pakankamai svari. Susitikimas su Tautininkų Sąjungos pirmininku Gintaru Songaila,  paliko gerą įspūdį  apie šį žmogų, kaip  partijos lyderį. Tikrai nemažai teigiamų dalykų patraukė mane į šią pusę.

-Ar ketinate dalyvauti rinkimuose į Lietuvos Respublikos seimą?

Dėl rinkimų dar nežinau, gal būt, jai taip nuspręsime. Tačiau vienas iš pagrindinių tikslų, per artėjančius rinkimus, bus viską daryti, kad rinkimai įvyktų sąžiningai, nesvarbu ar juose dalyvausiu, ar ne.

Ačiū už pokalbį.

Visi, norintieji įsijungti į Lietuvos Tautininkų Sąjungos Pagėgių skyrių, skambinkite telefonu 844149709

 

meslaisvi.lt