Ar tai ne viešųjų ryšių akcija?

Aš jus apkerėsiu

 

Informacijos analizės asociacijos tinklapyje radome įdomią informaciją apie daugeliui jau įgrisusią reklamą „ar žinote iš ko susideda šilumos kaina?”

Šią versiją pateikiame ir čia:

Masinėse informavimo priemonėse pasirodė gražus A.Zuoko žestas. Jis neva ragina uždrausti Vilniečiams ir visai Lietuvai transliuojamą „Vilniaus Energijos” reklamą, kurioje kalbama apie šilumos kainą. Mūsų asociacija pateikia galimai tokią A.Zuoko viešųjų ryšių akcijos versiją.

Žinant, kad A.Zuokas seniai jau propaguoja įmonių grupę Dalkia, kuri valdo „Vilniaus Energija”, galima spėti, kad tos reklamos paskirtis ir buvo sudaryti terpę pasireikšti Vilniaus merui A.Zuokui. Kam to reikia? Ogi tam, kad artėja seimo rinkimai. Tokiu savo poelgiu A.Zuokas tikrai patrauks bent jau dalį pasipiktinusių reklama žiūrovų  į savo pusę.

Daug kas spėlioja, kam buvo reikalinga monopoliniai įmonei brangiai kainuojanti reklama, jeigu ir be jos ši įmonė kuo puikiausiai tieks šilumą Vilniečiams? Gal būt mūsų versija ir yra ta tikroji „Kaimynų”, bei „Šilumos Kainų” reklamų paskirtis?

Skaitykite Reklamos internete pateikimo moduliai

 

Informacijos Analizės Asociacija

 

 

meslaisvi.lt