Akis badantys vamzdžiai.

Pagėgiailaisvi.info sulaukė gyventojų žinutės, dėl į miesto kanalą išvestų kanalizacinių vamzdžių, kurie randasi už parduotuvės „NORA”. Mes pasidomėjome šia situacija. Parduotuvės „NORA” vadovas mums paaiškino, kad jis tik patalpų nuomininkas ir jis neturi žinių, kaip sutvarkyti inžinieriniai pastato tinklai.

Tad pasiteiravome pastato savininko, UAB „Riklaiva” vadovo A.Komskio apie šiuos vamzdžius. Algirdas Komskis mus užtikrino, kad iš šių vamzdžių tikrai niekas neteka, jie dar likę nuo senų laikų, kol dar nebuvo atnaujinti Pagėgių nuotekų vamzdynai. Taip pat pastato savininkas pasakė, kad kai bus tvarkomi kanalo šlaitai, tai šiuos vamzdžius ir panaikins.

Pasikalbėjome ir su Pagėgių Komunalinio ūkio, laikinai einančiu direktoriaus pareigas B.Vaitkumi, kuris  paiškino apie situaciją su vamzdžiais taip:

iš surinktos informacijos ir apžiūrėjus vamzdžius iš arčiau galim manyti, kad iš šių vamzdžių tikrai niekas neišteka. Na, kad jie neužkliūtų už miestiečių akių, gal savininkai anksčiau juos pasišalins, nei prasidės „Misisipės” šlaito tvarkymo darbai.

pagėgiailaisvi.info