Neeilinis tarybos posėdis, pagal eilinio reglamentą..

Rugpjūčio 9 d. vyko neeilinis Pagėgių savivaldybės tarybos posedis, kuriame buvo svarstomas  Abručių šeimos likimas.

Paaiškėjo,  kad šiai šeimai gali arba negali padėti tik teismas.  Iš šio posedžio paaiškėjo, kad tarybą savo priimtų sprendimų atšaukti negali. Deja, bet už pozicijos klaidas, dabar tenka skaudžiai atsakyti niekuom dėtiems gyventojams. Opozicionieriai niekaip negalėjo suprasti, kodėl taryba suklydusi, negali pati ištaisyti savo klaidų o atiduoda tai spręsti teismui. E.Kuturys posedyje  minėjo, kad valdančiųjų darbas,  visiškai prasilenkankia su logika. Fragmentus iš neeilinio posedžio galite pasižiūrėti filmuotoj medžiagoj.

Su kiekvienu posedžiu opozicionieriai pasirodo vis stipriau ir stiptiau, tad brangūs Pagėgiškiai, galim pasidžiaugt, kad taryboje tikrai yra žmonių, kurie stebi visus valdančiųjų darbus ir atėjus dienai, mums visiems bus atskleisti daugelis nepadorių valdančiųjų sprendimų mūsų  atžvilgiu.

Opozicionieriai vieni nenuveiks daug darbų, tad visus kviečiame palaikyti šiuos žmones, ateiti į komitetų ir tarybos posedžius, taip suteikiant pasitikėjimo jais  ir dar daugiau ryžtingumo nelengvame opozicijos darbe.

 

 

pagegiailaisvi.info