Vilkijoje bus tvarkomas bendrabutis, kurio rangovas parinktas negražiu būdu.

Liepos mėnesio pradžioje Kauno technologijų mokymo centras paskelbė apie numatomų statybos darbų pirkimą. Suplanuota suremontuoti Kauno rajone Vilkijoje esantį KTM centrui priklausantį pastatą. Šis jau daug metų nenaudojamas namas konkurso dokumentuose įvardintas kaip bendrabutis. Šiame etape numatyta sutvarkyti pastato stogą sudėti naujus langus ir duris, viduje išgriauti pertvaras , išbetonuoti naujas grindis. Graži iniciatyva, tačiau darbų pirkimo procedūros įvyko ne taip gražiai. Konkurse dalyvavo mažiausiai dvi įmonės, tačiau vieną jų, pasiūliusią mažesnę kainą(70193,96 EUR) darbų pirkimo organizatoriai pašalino dėl atseit neteisingai apskaičiuotos kainos.

O štai laimėtojai , pasiūlę vos trimis tūkstančiais didesnę darbų kaina (73 636,36 EUR) buvo pripažinti tinkamai ją apskaičiavę. Bendrabučiu pavadintą pastatą Vilkijoje remontuos UAB ,,Baltasis aisbergas“

Kas gyvens vadinamame bendrabutyje kol kas informacijos nėra. Tikėkimės, kad sutvarkytas pastatas bus naudojamas pagal paskirtį ir panašių „žaidimų” kokie buvo žaidžiami atrenkant rangovą, apgyvendinant bendrabučio klientus nebus.

meslaisvi.lt