Dainininkus Sandrą ir Viktorą sausakimšoje salėje Liučiūnuose pasitiko su kugeliu


Sandros ir Viktoro koncertas Liučiūnuose vyko perpildytoje salėje.

Sausio 29d. Kauno rajone, Liučiūnų gyvenvietės laisvalaikio salėje vyko atlikėjų Sandros ir Viktoro koncertas. Savo įžanginėje kalboje prieš žiūrovus daininkai padėkojo koncerto organizatoriams už neįprastą jų sutikimą: -Pirmą kartą mūsų karjeroje žiūrovai mus pasitinka su kugeliu, didelis ačiū jums už tai.

Tokią sutiktuvių akciją sugalvojo Liučiūnų laisvalaikio salės vadovė Elena Tarolienė, kuri ir pakvietė dainininkus atvykti į atokų Kauno rajono kampelį.

-Kalbėdama su grupės vadybininku ir kviesdama juos atvykti į Liučiūnus pajuokavau, kad jei atvažiuosite , gausite kugelio. Kai jie sutiko, pagalvojau, o kodėl gi iš tikro nepasitikus dainininkų su šiuo skaniu lietuvišku patiekalu. Mano mintims pritarė pas mane svečiuose buvusi marti, ji ir pasisiūlė iškepti kugelį,- apie sutikimo akciją pasakojo E.Tarolienė

Susirinkusiems į koncertą tikrai buvo linksma

Į Sandros ir Viktoro koncertą žiūrovai vos tilpo, čia susirinko ne tik liučiūniškiai, atvyko ir svečiai iš Kėdainių, Vilkijos, kitų gretimų gyvenviečių, salėje girdėjosi šūksnių, kad yra ir iš Kauno miesto.

Liučiūnų laisvalaikio salė vis labiau tampa pastebima Kauno rajono visuomeniniame gyvenime.Čia orgnizuojami įvairiausi renginia, kurie praturtina ne tik vietos bendruomenės , bet ir aplinkinių gyvenviečių gyventojų kasdienybę. Salėje vyksta spektakliai, organizuojamos konferencijos, švenčiamos įvairiausios šventės ir be abejo, organizuojami koncertai.

Ar ateityje atlikėjų sutiktuvės su kugeliu taps tradicija salės vadovė patvirtinti negalėjo, juokaudama pasakė: – Tegul tai būna paslaptis.

meslaisvi.lt