Renginys „Ačiū Lietuva” dėmesio nesulaukė, susirinko tik organizatoriai

Vyriausybės suorganizuota jų žodžiais tariant visuotinė akcija „Ačiū Lietuva” didelio visuomenės dėmesio nesulaukė. Birželio 1d. Vilniuje, Katedros aikštėje susirinko vos keli praeiviai, o ir kituose miestuose organizuoti renginiai gausumu nepasižymėjo.

„Visuotine akcija #AčiūLietuva! pirmadienį bus dėkojama Lietuvos žmonėms už sėkmingai įveiktą pirmąją COVID-19 bangą ir raginama išlaikyti susitelkimą bei viltį, kad ryžtingai būtų įveikti ir kiti ateityje dar laukiantys iššūkiai. „- savo facebook paskyroje pranešė Lietuvos Respublikos vyriausybė. Deja, šio valdžios kvietimo Lietuvos gyventojai neišgirdo. Žiūrint į po renginio tos pačios vyriausybės išplatintą video filmuką, atrodė, jog savo pasirodymus stebėjo tik patys tų pasirodymų atlikėjai. Nepaisant to, sukurtas video-siužetas apie renginį buvo patalpintas FB paskyroje.Jį galima pažiūrėti paspaudus žemiau esančią nuorodą

Ačiū Lietuva!

🎞🎶 Visuotine akcija #AčiūLietuva! pirmadienį buvo dėkojama Lietuvos žmonėms už sėkmingai įveiktą pirmąją COVID-19 bangą ir raginama išlaikyti susitelkimą bei viltį, kad ryžtingai būtų įveikti ir kiti ateityje dar laukiantys iššūkiai.

Posted by Vyriausybė on 2020 m. birželio 2 d., antradienis

meslaisvi.lt