Po JAV pareiškimo atsisakyti remti PSO ši organizacija prabilo apie demonus, tikisi viso pasaulio žmonių dosnumo.

Prieš keletą dienų JAV prezidentas Donaldas Trampas pareiškė, kad Amerika nutraukia pasaulinės sveikatos organizacijos rėmimą. Vos tik ši informacija pasklido į viešumą, pasaulinė sveikatos organizacija suskubo išplatinti pranešimą. Balandžio 15d. PSO atstovai kreipėsi į visus pasaulio piliečius su prašymu paremti šią struktūra, pasak jų dabar didžiausias priešas yra vidiniai žmonijos demonai.

Dabartinės pasaulinės krizės metu didžiausias priešas yra ne koronavirusas, o vidiniai žmonijos demonai: neapykanta ir godumas. Jei žmonės kaltina pandemiją užsieniečiais ir mažumomis, o turtingiesiems rūpi tik jų pačių pelnas – situaciją įveikti bus daug sunkiau. Bet jei į pandemiją reaguojame visuotiniu solidarumu ir dosnumu, galime ne tik lengviau ją nugalėti, bet ir išbristi iš šios krizės stipriau nei bet kada anksčiau.
Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) vadovauja visuotinėms pastangoms sustabdyti pandemiją ir apsaugoti žmoniją. Deja, JAV prezidentas pasirinko šią akimirką sustabdyti finansavimą PSO. Laimei, kad šioje žemėje yra daugiau nei 7 milijardai žmonių, ir mes galime padaryti geriau. Visuotinio solidarumo dvasia raginame visus žmones bendradarbiauti ir padėti vieni kitiems šiais sunkiais laikais. Norėdami paaukoti PSO, eikite į
www.covid19responsefund.org. „-kalbama pranešime.

meslaisvi.lt