Pagėgių gimnazijos vadovas pakeitė politines pažiūras- stabilumas ir pastovumas jam jau ne vertybė

P1220129

2015 metų V.Navicko agitacinė kalba už partiją „Tvarka ir Teisingumas”

Nėra rinkimų, kuriuose nedalyvautų Pagėgių A.Mackaus gimnazijos vadovas Vaclovas Navickas. Tiesiogiai jis juose nedalyvauja, tačiau labai jau mėgsta už ką nors paagituoti. Prieš ketverius metus gimnazijos direktorius gulėsi „kryžiumi” už dabartinį Pagėgių merą Virginijų Komskį ir partiją „Tvarka ir Teisingumas”. Tuo metu jis negailėjo gražių žodžių šiems politikams. „Tik akli žmonės ar piktavaliai politiniai oponentai gali nepastebėti Pagėgių mieste ir savivaldybės seniūnijose sutvarkytų viešųjų erdvių:gatvių, šaligatvių, įrengtų sporto aikštynų it t.t. t.t.„- laikraščiui Šilokarčema sakė V.Navickas . „Tvarkos ir Teisingumo” partija yra gausiausia ir tvirčiausia kokybine prasme”– negailėjo agitacinių žodžių gimnazijos vadovas. Savo kalboje V.Navickais užsiminė, kad šiame besikeičiančiame pasaulyje jam taip norisi stabilumo, pastovumo, gyvenimo be didelių sukrėtimų, o dažna valdžios kaita neduoda jokių dividendų.

Tačiau prabėgus keturiems metams V.Navickas nuomonę pakeitė.

Navicko dublis

2019 m V.Navickas jau remia” socialdemokratę”

Dabar pedagogas remia jo vadovaujamos gimnazijos darbuotoją, anglų kalbos mokytoją socialdemokratę Aušrą Zongailienę. Pastaroji dalyvauja  Pagėgių savivaldybės merų- tarybos narių rinkimuose. Apie savo pavaldinę V.Navickais kalba itin „saldžiais”žodžiais, ką, ką tą jau jis moka.

Apie Aušrą galiu pasakyti, kad ji pakankamai stropi darbuotoja, turi noro vadovauti. Svarbu bus apsišarvuoti kantrybe, „užsiauginti storą odą“, kurios prireiks politikoje. Ten reikia mokėti laviruoti, kalbėti ir mokėti deramai pateikti savo poziciją. Reikia pabandyti – o gal čia jos tikrasis kelias, kuris nuves į sėkmę.“- laikraščiui „Šilokarčema” sakė Vaclovas Navickas šiais metais.

 

meslaisvi.lt