G.Landsbergiui Seimo atleisti nepavyko, Puteikis ta proga pasinaudojo „pasveikinti” TS-LKD

LandsbergiuksKovo 20 dieną Lietuvos Respublikos Seime opozicijos lyderis Gabrielius Landsbergis inicijavo projektą, kuriuo siūlė paleisti dabartinį Seimą ir surengti pirmalaikius naujus rinkimus į parlamentą. Tokia konservatoriaus iniciatyva daugumos palaikymo Seime nesusilaukė. Užėmęs beveik pusę valandos Seimo narių darbo laiko G.Landsbergis kartu su bendražygiais liko prie to pačio, jiems teks dirbti šios sudėties Seime.

Seimo nariai pasisakymų metu negailėjo kritikos TS-LKD partijos pirmininkui. G.Lansbergiui buvo priminta apie vakaryštį Molėtų jo valdomos partijos skyriaus pasitraukimą iš partijos. Apie tai G.Landsbergis kalbėti nenorėjo, nenorėjo atsakyti ir į N.Puteikio klausimą, ar jei būtų surengti pirmalaikiai Seimo rinkimai jis vietoje Tado Langaičio į TS-LKD partijos sąrašą rinkimams įtrauktų Darių Nedzinską ir jo bei G.Landsbergio draugą Audrių Matonį.Puteikis Landsbegiui

„Šitie du žmonės 15 metų Lietuvoje stumdo nusikalstamas schemas kaip pagrobti sklypus miestų centruose ir manipuliuojant nuoma užstatyti juos”-kalbėjo Naglis Puteikis

Į tokią N.Puteikio repliką G.Landsbergis atsakė trumpai,- kaip jus mes vieną kartą pavadinome? Neatsimenate? Tai aš po to prieisiu ir jums priminsiu, daugiau aš jums  neturiu ką pasakyti.

Pasibaigus balsavimui ir paaiškėjus, kad konservatorių pastangos atleisti Seimą buvo bevaisės N.Puteikis pasveikino TS-LKD frakciją Seime:

„Sveikinu Tėvynės Sąjungą, kad jie turi tokį lyderį, kuris viešai socialiniuose tinkluose kitų partijų politikus vadina kretinais”

meslaisvi.lt