Informacinių technologijų priežiūra Kauno rajono savivaldybei kainuoja daug

Mieli Kauno rajono žmonės    2017 metais Kauno rajono savivaldybė nusprendė atnaujinti savo interneto svetainę krs.lt.  Šiam reikalui rajono valdžia išleido 70 000 Eur. Nepraėjus nei metams savivaldybės administracija vėl skiria lėšų informacinėms technologijoms. Vasario 20d. viešųjų pirkimų skyrius paskelbė perkantis KRS IS veikimo stebėjimo, priežiūros, palaikymo ir vystymo paslaugas. KRS IS yra tokia sistema kuria naudojasi administracija savo vidiniams poreikiams. Šios sistemos pagalba vyksta finansų apskaitos bei veiklos valdymas, personalo valdymas ir darbo užmokesčio skaičiavimas, valdomi kiti dokumentai ir procesai.

Pirkimo dokumentuose nurodyta kad Kauno rajono savivaldybės administracija pageidauja įsigyti tokias paslaugas : 320 val. vystymo paslaugas, KRS IS veikimo stebėjimo ir palaikymo paslaugas  12-ai mėnesių,  priežiūros/konsultacijos paslaugas taip pat 12-ai mėnesių. Konkursiniuose dokumentuose rašoma, kad priežiūros/konsultavimo paslaugų apimtys per mėnesį nėra ribojamos ir gali būti teikiamos telefonu.

Kauno rajono savivaldybės administracija konkurso sąlygose nurodo, kad per metus už visas šias paslaugas pasiruošusi mokėti iki 117 000 Eur.

meslaisvi.lt