Virginijus Komskis atsiėmė prizą „Už bendruomeniškumo skatinimą“

ar ne teks atiduoti karūnos?  Penktadienį Lietuva minėjo Vietos savivaldos dieną, kurios proga visos šalies savivaldybininkai skubėjo sostinėn, kur įvyko garbingo apdovanojimo „Auksinė krivūlė 2014“ įteikimo ceremonija. Šis apdovanojimas už ryškiausias iniciatyvas ir darbus savivaldoje teikiamas jau devintus metus. Ministerijų vadovai bei atstovai sveikino ir apdovanojimus įteikė labiausiai vienoje ar kitoje srityje pasižymėjusių savivaldybių vadovams.

Lietuvos savivaldybių asociacijos organizuojamame renginyje svarbiausią Lietuvoje savivaldos srities apdovanojimą pelnė ir Pagėgių savivaldybė. Prizą su nominacija „Už bendruomeniškumo skatinimą“ iš Vidaus reikalų ministerijos vadovo rankų atsiėmęs Pagėgių savivaldybės meras Virginijus Komskis dėkojo už įvertinimą ir kvietė visus glaudžiam bendradarbiavimui ir bendruomeniškumui pačia plačiausia ir gražiausia šio žodžio prasme.

Pasak Mero, kurį sostinėn atlydėjo būrelis Pagėgių savivaldybininkų, kiekvienas apdovanojimas ir įvertinimas neša su savimi ne tik džiugią žinią, tačiau ir didžiulę atsakomybę ir būtinybę dirbti bendruomenės labui dar nuoširdžiau. To palinkėta visiems savivaldoje dirbantiems.

www.pagegiai.lt  informacija

meslaisvi.lt