Seimo nario Remigijaus Žemaitaičio tėvas plečia savo valdas Šilutėje

Šalia jau turimo komercinio pastato, Rimantas Žemaitaitis stato dar vieną

„Magnolija” įsikūrusi R.Žemaitaičiui priklausančiose patalpose

Daugelis Šilutės bei Pagėgių krašto gyventojų žino prekybos centrą „Pamarys” Šilutėje, kuris įsikūręs komerciniame pastate priklausančiame Seimo nario, Remigijaus Žemaitaičio šeimai, o tiksliau žmonės kalba, kad jo tėvui Rimantui Žemaitaičiui. Tame pačiame pastate veikia ir parduotuvė „IKI” bei pramoginis boulingas. Matyt Seimo nario tėvui verslas labai gerai sekasi, nes pastarasis nusprendė greta pastatyti dar vieną tos pačios paskirties statinį, kuriame galės praplėsti savo verslo galimybes. R.Žemaitaitis Šilutėje turi ir daugiau nekilnojamojo turto, kurį nuomoja verslininkams. Vienas toks pastatas yra Šilutės centre, greta policijos, kur įsikūrusi kavinė „Magnolija”.

Lietuvoje jau tapo įprasta, kad didžiausius verslo projektus šalyje vysto Seimo nariai arba su jais susiję artimi asmenys. Šilutės ir Pagėgių apylinkes apraizgę partijos Tvarka ir teisingumas politikams artimų žmonių ar „žmonų” bizniai, kurie kuriami greičiausiai su Seimo narių pagalba. Pagėgiuose taip pat šios partijos politiko, Seimo nario K.Komskio artimieji valdo didelę dalį nekilnojamojo turto, kuriame įsikūrę ir didieji Pagėgių savivaldybės prekybos centrai.

Kol Lietuvos gyventojus atstovaujantys išrinktieji suksis tokiuose  verslo „vandenyse”, greičiausiai minimali alga tik ir didės po 35 lt, nes atrodo, kad politikai pas mus jau nebesupranta, kaip išgyventi iš milijono, o ką jau čia galvoti apie kažkokį tūkstantį.

meslaisvi.lt