A.Skardžius gali būti ramus-balsų pirkimo tyrimas užstrigęs.

Nuo Seimo rinkimų praėjo jau beveik trys mėnesiai. Šilutės-Pagėgių vienmandatėje rinkimų apylinkėje „nugalėjęs“ Artūras Skardžius, sėkmingai darbuojasi Seime. Jis yra Seimo ekonomikos komiteto narys. Taip pat dalyvauja energetikos, bei jūrinių ir žuvininkystės reikalų komisijose. Viena iš daugelio parlamentinių grupių, į kurias yra įtrauktas šis Seimo narys, yra Tibeto rėmimo grupė.

A.Skardžius spėjo sudalyvauti ir Seimo laikinojoje tyrimų komisijoje, kuri davė sutikimą Seimo narius Vytautą Gapšį, Viktorą Uspaskichą ir Vitaliją Vonžutaitę, patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

Visame šiame darbe A.Skardžius galėjo ir nedalyvauti. Tačiau to išvengti jam padėjo Šilutės policijos komisariatas. Tyrėja Loreta Petraitienė niekaip nesugeba užbaigti tyrimo, kuriame tiriama A.Skardžiaus ir socialdemokratų partijos naudai, rinkimu metu pirktų balsų istorija. Nors ši tyrėja turi filmuotą medžiagą, vykdžiusių nusikastamus balsų pirkimus įtariamųjų nuotraukas, niekaip nepavyksta rasti šių žmonių.

Šilutės PK tyrėjos, Loretos Petraitienės, telefonu teiravomės, ar ji informuos pareiškėjus apie tyrimo užbaigimą. Pareigūnė buvo nekalbi ir pasakė vos du žodžius,- spręs prokuratūra.

Taigi gerbiamieji Lietuvos piliečiai, kaip baigsis šis tyrimas, mes galime ir nesužinoti, nes prokuratūra, kurios pagrindinė priedermė ginti viešąjį interesą, gali nuspręsti  neviešinti šio tyrimo baigties .

meslaisvi.lt