Smūgis V.Komskiui- Lietuvos metų mero rinkimuose jį palaikančių, kaip „Meliovestoje” gaunančių atlyginimus

V.komskio rezultatai ne kokie

V.Komskio rezultatai ne kokie

Kovo 1-ąją savivaldos rinkimuose pirmą kartą šalies istorijoje patys spręsime, kokia asmenybė vadovaus savivaldybei. Tiesioginio balsavimo būdu išrinksime 60 Lietuvos merų. Įdomu, iš kokių merų perims valdžią naujieji vadovai? O gal mūsų sprendimas lems, kad poste liks tie patys žmonės?

Naujienų portalas lrytas.lt, regioninis dienraštis „Sekundė“ ir savaitraštis „Panevėžio balsas“ rengia „Lietuvos metų mero 2014“ rinkimus. Tai galimybė iš arčiau pažvelgti į esamus merus, sužinoti apie jų nuveiktus darbus, o gal ir nesėkmes.

Šiuose metų mero rinkimuose ne itin gerai sekasi Pagėgių merui Virginijui Komskiui. Jį palaikančių žymiai mažiau nei balsuojančių priešingai. Už merą greičiausiai balsuoja tie, kurie yra apakinti naujų Pagėgių šaligatvių, o kitos gyventojų gerovę užtikrinančios sritys jų nejaudina. Pagėgių šaligatvių sutvarkymas tapo vieninteliu  V.Komskio ir jo komandos „koziriu” pristatant save visuomenei. Šiems projektams buvo skirtos didžiulės ES paramos lėšos, tačiau jų  įsisavinimo skaidrumu daug kas abejoja. Kaip gali statybų bendrovėje, įsisavinančioje Pagėgiuose milijonine lėšas darbuotojai negauti atlyginimų? Greičiausiai prieš V.Komskį labiausiai turbūt ir balsuoja statybų bendrovės UAB „Meliovesta” darbuotojai, kurie  penkis mėnesius šioje įmonėje negavo atlyginimų . Jie turbūt geriausiai supranta, kad trinkelės, ne bandelės ir jomis savo pilvo neužkiši.

meslaisvi.lt